SikoBV : Official distributor partner voor de MEDMIX
producten, lijmnozzle, mengbuizen of statische mengers

Cartridges
A50 system

Lijm cartridge, adhesives cartridges, lege lijm koker voor 1 component of 2 componenten producten

Cartridges
B50 / S50 system

B_system_front

Een lijmnozzle, mengbuizen of statische mixer is en eenvoudig hulpstuk voor het grondig mengen van een breed scala aan twee componenten producten. Ons assortiment van statische mengers omvat meer dan 250 product variaties, welke uit voorraad en per stuk leverbaar zijn.
Samen met het applicatiepistool en lijm cartridge (of meter mix machine) zal de lijm zich perfect volgens de aanbevolen mengverhouding mengen en zich accuraat laten aanbrengen. Eventueel is een doseernaald hierbij noodzakelijk. Door de eenvoudige montage en demontage is de mengbuis ideaal voor eenmalig gebruik.

MEDMIX

De fabrikant medmix (voorheen Sulzer Mixpac), gevestigd in Zwitserland, bied een breed scala van lijm nozzles in verschillende afmetingen met verschillende meng geometrieën aan. Als distributeur binnen de BeNeLux en Scandinavië van al deze verschillende types nozzles zijn wij in staat om voor elk mengprobleem de beste statische menger te adviseren. Afhankelijk van de mengverhouding, type lijm, en mengeruitlaat kunnen we bepalen of het door een Helix mixer Mixpac™ of vierkant Quadro™ gemengd dient te worden. De juiste mengbuis geeft het beste eind resultaat.

Type lijmnozzle, mengbuizen

MAH en MAHX serie
Mengbuizen voor de 50ml cartridges met de standaard bayonet twist-lock aansluiting.

MAQ serie
De quadro mengbuis worden gebruikt voor het mengen van lijm uit een 2 componenten 50ml cartridge

MBH en MBHX serie
Door de unieke aansluiting tussen cartridge en statische mixer is deze mengers geschikt voor het nieuwe B-systeem 50-ml cartridges.

MBQ serie
De quadro mengbuis met het nieuw ontwikkelde aansluitsysteem, waarbij de twee chemische componenten pas in de meng nozzle contact maken. Geschikt voor de 50ml B-systeem patronen.

MCH en MCHX serie
Deze type spiraal mixer heeft de standaard aansluiting waarmee de meeste twee componenten lijmen in cartridges van 200ml, 400ml en zelfs grotere volumes gemengd kunnen worden.

MCQ en MGQ serie
De quadro mengbuis met of zonder geïntegreerde schroefdraad voor het gebruik op cartridges tot 1500ml.

MFH en MFHX serie
Met dezelfde unieke aansluiting als de MBH en MBHX serie mengers maar dan voor de grote 200ml, 400ml en 1500ml F-systeem cartridges.

MFQ en MFQX serie
De quadro mengbuis voor het verwerken van 2K groot volume cartridges welke voorzien zijn van het nieuwe state-of –the-art F-system interface design.

ME en MS serie
Helix mixers met een bell mouth aansluiting van 15.9mm (blauwe elementen) of 16,7mm (gele elementen) geschikt voor hogere druk meter-mix machines
MSR serie
De enige dynamische (roterende) mixer in ons leveringsprogramma voor het gebruik in machine toepassing. Korter, maar met dezelfde mengintensiteit.
SikoBV

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste lijmnozzle, mengbuizen of mixer of zoekt u een vervangende statische mixer, contacteer ons. Wij helpen u graag.

    Your name (mandatory)

    Your e-mail (mandatory)

    Subject (mandatory)

    Your message (mandatory)