SikoBV: Official distributor partner voor MEDMIX mixpac statomix mengbuis

Cartridges
A50 system

Lijm cartridge, adhesives cartridges, lege lijm koker voor 1 component of 2 componenten producten

Cartridges
B50 / S50 system

B_system_front

MEDMIX (vorheen Sulzer) mixpac statomix  is een wereldwijde partner die betrouwbare en duurzame oplossingen biedt voor prestatie kritieke applicaties. MEDMIX bied oplossingen voor meer componenten toepassingen. Merknamen zijn oa. Mixpac TM QUADRO TM en Statomix TM

De mixpac statomix mengbuis
Medmix producten zijn statische en dynamische mengbuizen welke geschikt zijn voor het gebruikt op cartridges en/of meter-mix systemen. De hoogwaardig geproduceerde ronde mixers hebben een uitgebreide diversiteit aan specificaties. Of u nu een kleine, dikke of lange mixer zoek, de statomix serie is de meest complete lijn van wegwerp mixers van de hele wereld.

De mengbuis zorgt voor een optimale prestatie van meercomponenten materialen door deze materialen intensief en gelijkmatig te mengen tot een homogene stroom. Voor het mengen van verschillende viscositeiten en verschillende volumes/mengverhoudingen is de mengbuis zeer geschikt. Hoe dichter de volumes en viscositeit bij elkaar ligt hoe makkelijke de menging gaat. SikoBV helpt u graag bij het zoeken van de juiste statische mixer voor uw twee of meer componenten product.

Efficiënt mengen zonder bewegende delen!
Doormiddel van de bewezen spiraal geometrie waarbij de elementen dwars op elkaar staan, afwisselend in zowel de rechter- als de linkse rotatie, worden de twee (of meer) componenten producten volledig en grondig gemengd. Deze spiraal of wokkel geometrie wordt nog altijd veel toegepast doordat het een lage drukverlies heeft tegenover een Quadro of dynamisch mengsysteem.

De kleur van de spiraal
De mengbuis met witte elementen zijn ontworpen voor lage druk, cartridge toepassingen voor een mengverhouding ratio 1:1 of 2:1. Bij een ratio 4:1 of 10:1 worden de mengers met een oranje elementen toegepast. Deze mengers hebben, net zoals de mengverhouding, een grote en een kleinere doorstroom opening.

Voor hoge druk toepassingen, Meter mix en automatische dispensing systemen, worden altijd de mengers met een gele, blauwe of groene wokkel gebruikt. Deze mixers zijn van een hoogwaardige kunststof geproduceerd en daardoor beter geschikt voor deze hoge druk toepassingen. Voor uw veiligheid adviseren wij altijd een metalen huls (safety shroud) toe te passen. De groene wokkel menger is een dynamische mixer. De gele en blauwe wokkel zijn statische mixers, waarbij het enige verschil de aansluiting van de bell-mount is. De blauwe wokkel heeft een aansluiting van 15,9mm en de gele wokkel een aansluiting van 16,7mm, welke gelijk staat aan de aansluiting van de groene, witte en rode wokkels.

Het totaalpakket
Naast het leveren van statomix en quadro mengbuizen geven wij ook advies en leveren wij technische lijmen. Het brede gamma UV-lijmen, epoxies, polyurethanen en silicone stelt ons in staat om markten als automobiel, luchtvaart, consumenten elektronica en mechanical engineering succesvol te beleveren.

Mocht u vragen hebben over een van deze producten neem dan contact op met SikoBV op +31 575-462025 of vul het hieronder staande contactformulier in

    Your name (mandatory)

    Your e-mail (mandatory)

    Subject (mandatory)

    Your message (mandatory)